Google+ Badge

Keahlian

Jom Tengok

Wanita Kontemporari

Jom Tengok

vivix

Jom Tengok

Nutrisi Asas

Jom Tengok

Saturday, August 16, 2014

Set Kurus Shaklee Lengkap

Set Kurus Shaklee Lengkap
Set kurus Shaklee menjurus kepada mengurangkan saiz badan. Jadi jangan risau jika berat anda maintain atau cuma kurang sedikit. Ukur saiz pinggang. InsyaALLAH saiz pinggang anda berkurang.
Kenapa begini? Set Kurus Shaklee bertindak dengan memecahkan lemak, keluarkan lemak dari badan dan kekalkan otot. Kita semua tahu bahawa lemak itu ringan. Jadi kehilangan lemak tidak sepatutnya mengurangkan berat badan dengan banyak. Lainlah jika badan kita terlalu banyak lemak. Otot pula adalah berat. Jadi berhati-hati dengan produk yang claim dapat kurangkan berat dengan banyak kerana dikhuatiri pengurangan berat itu disebabkan kehilangan otot.
Set kurus Shaklee yang lengkap mengandungi produk berikut:
set kurus shaklee 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pelbagai gabungan produk diatas boleh digunakan. Berdasarkan pengalaman, saya recommend 2 set berikut:
Set Kurus Shaklee Asas
set kurus shaklee asas 1











Set Kurus Shaklee Popular

set kurus shaklee popular 1









Cadangan pemakanan untuk Set Kurus Shaklee Popular:
i.        Breakfast dengan Cinch. Makan 3 hingga 5 biji Alfalfa bersama Cinch
ii.      Makan 3 biji Lecithin sebelum lunch (ideally 30 minit sebelum)
iii.    Makan 3 biji Lecithin sebelum dinner (ideally 30 minit sebelum)
iv.    Makan 3 hingga 5 biji Alfalfa sebelum tidur
Sekiranya anda dah terbiasa makan secara sederhana, anda tak perlu mengubah cara pemakanan anda. Tapi kalau sebelum ni anda dah biasa makan 2, 3 pinggan nasi, anda perlu kontrol. Nasi adalah karbohidrat iaitu “culprit” utama. Biasakan makan sepinggan nasi sahaja. Kalau tak tahan sangat, makan lagi selepas tiga jam.
Set Kurus Shaklee adalah semulajadi dan berkesan. Kafein akan mengurangkan impak semua supplement semulajadi. Jadi, jika anda peminat tegar kopi dan teh, pastikan anda minum 1 jam sebelum atau selepas pengambilan Set Kurus Shaklee bagi mendapat impak maksima.
Anda dah bersedia untuk pakai balik baju lama? Dapatkan Set Kurus Shaklee segera.
Hubungi saya sekarang untuk order!
Fazilah Saidun
WhatsApp/ Telegram/ SMS : 0199155537
Email : amazingvitamin4all@gmail.com
 

 
 
 
 

Sunday, August 10, 2014

Peluang Jana Pendapatan @ Shaklee

PELUANG JANA PENDAPATAN BERSAMA KAMI DI SHAKLEE

shaklee-peluang-jana-pendapatan-11
Selamat datang ke dunia Shaklee - di mana Falsafah, Produk dan Rancangan Perniagaan kami bersatu bagi mewujudkan Peluang Shaklee.
Pelan Jualan Shaklee merupakan satu program yang unik dari segi kewangan, ganjaran insentif, perkembangan jualan serta kepimpinan. Ia membantu rangkaian perniagaan dalam mewujudkan sebuah organisasi yang kukuh.

Dalam keadaan ekonomi yang mencabar, Shaklee sekali lagi menawarkan cara-cara menambahkan kewangan dan gaya hidup yang memuaskan.

Pelan Jualan Menarik Shaklee

shaklee-peluang-jana-pendapatan-21


Sunday, May 4, 2014

DOA UNTUK BANYAKKAN SUSU

Anak...anugerah Allah pd ke dua org tuanya...Anak juga satu amanah keatas ibu bapanya. SUSU IBU adalah anugerah Allah pd wanita bernama ibu. Ada ibu yg di rezekikn susu yg mencurah-curah. Manakala ada sesetengah ibu d uji dgn susu yg agak kurang. Demi anak tersayang...ibu2 boleh mencuna bermcm2 petua tradisional dan moden. Selain dari ibu2 berikhtiar dgn segala mcm petua dan supplement...jgn lupa berdoa...memohon dari Allah ..Maha Pemberi Rezeki Ibu2 boleh amalkan doa ni. SEMUGA BERMANFAAT

Thursday, March 6, 2014

ISTERI APEX PUN AMBIK SET HAMIL BERPANTANG SHAKLEE

APAKAH SET KEHAMILAN & BERPANTANG ANDA?

Set Kehamilan dan Berpantang Shaklee menjadi pilihan Leuniey Natasha isteri Apex (Khairul Fahmi) penjaga gol negara. 

Comei kan anak Apex...





 

Apakah kelebihan Set Berpantang Shaklee??


1) Selamat digunakan 

2) Tak perlu takut anak kena 'kuning' atau jaundice

3) Sebagai pengganti kepada jamu

4) Memberi tenaga yang berpanjangan

5) Tak mudah letih

6) Menghalau emosi jahat (Sebab ada b complex)

7) Boleh terus ambil sejurus sahaja selepas bersalin

8) Membantu menghasilkan susu selepas bersalin

9) Penggunaan bukan setakat 40 hari malah boleh sehingga 4-6 bulan bergantung kepada produk

10) Penting!! ia menjimatkan


ADD ON:-

1) Lecithin - Untuk pecah dan perangkap lemak-lemak yang bersarang dan bertambah semasa proses kehamilan

2) Alfalfa - Untuk detoks segala toksin dalam badan dan juga sebagai penggalak susu

3) OmegaGuard - Membakar dan mengawal berat badan. Minyak ikan Omega 3 juga bagus untuk perkembangan otak bayi.
SIHAT & CERIA DGN SHAKLEE!!!
0199155537

SIHAT & CANTIK DGN ESP


ESP oooooh ESP!!!nak CANTIK.. nak KURUS... nak TEGANG.. nak ANJAL.. nak GEBUS.. nak SUSU BANYAK.. nak SIHAT... JOM amalkan ESP..
 
Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL.. jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM....

 


Nak KURUS- ESP mengawal selera makan..
Nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama..
Nak TAMBAH SUSU IBU-ESP membantu penghasilan susu
Nak CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit
Nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya..
Nak PREGNANT- ESP menguatkan rahim, pembentukan otot baby




 Berat 1 tong ESP = 850 gm. Banyak tu. Boleh tahan selama 2 bln penggunaan.

JOM SIHAT DGN ESP INSYA ALLAH

KESIHATAN ADALAH KEKAYAAN

0199155537

Sunday, March 2, 2014

NAK KURUS DENGAN HARGA KURUS!!!

Assalamualaikum

Sapa nak selim???? Anda Nak SELIM ngan harga SLIM??? Harga set slimbajet shaklee mmg mampu milik punya.




HARGA MAMPU MILIK. KURANG DARI RM100!!!
DAPATKAN FREE KONSULTASI!!!
0199155537

PROMOSI ESP MAC 2014!!!

Assalamualaikum. Semuga semuanya sihat, ceria dan bahagia

Apa bezanya ESP Shaklee ngan soya2 yg lain. ESP Shaklee ni soya NON GMO. ESP juga menjalani proses pensijilan IPP (IDENTITY PRESERVED  PROGRAM) bagi memastikan kacang soya shaklee bebas dari pendedahan perubahan genetik. dari pemilihan benih hingga ke proses penyimpananya..komotmen Shaklee sgt tinggi utk memastikan ianya SEMULAJADI dan BERKUALITI TINGGI!!!

Kenapa ESP SHAKLEE femes sgt????

Cer tengok ...


ESP ( ENERGYSING SOY PROTEIN) ...

Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL.. jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM....

Nak KURUS- ESP mengawal selera makan..
Nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama..
Nak TAMBAH SUSU IBU-ESP membantu penghasilan susu
Nak CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit
Nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya..
Nak PREGNANT- ESP menguatkan rahim, pembentukan otot baby


Jom GRAB 1 ESP kerana harga ESP bln MAC sgt2 menjimatkan.
Beli 6 extra 1. Tapi kalau beli 1 pun sy beri harga spesel.  :)
0199155537