Google+ Badge

Alfalfa Complex

Testimoni 1



“Alfalfa memang sangat bagus dan saya dah rasai sendiri kesannya pada saya…..saya terasa lebih mudah untuk buang air besar……kalau dulu kurang minum air jer mesti susah sikit…..lepas amalkan alfalfa ni masalah tu dah taka da lagi…..dan secara tak langsung bila makan alfalfa ni kita akan minum air dengan banyak…..Cuma mula2 ambil alfalfa saya ada healing crisis demam dalam 3 hari macam tu lah……anyway..thanks kerana produk yang bagus ini”
Credit to blossomwidad

 

Testimoni 2
“Saya dah start makan alfafa shaklee ni dari tahun lepas lagi...Saya makan sebab ada masalah keputihan..tapi tak la sampai hardcore punya keputihan...yang ni baru peringkat permulaan...seriousssss saya tak tipu...dalam masa 2 hari dah nampak perubahan dah...terus dah takda keputihan...”
Credit to ainihazrina
 
Alfalfa: Sumber Zat Makanan Semulajadi & Klorofil
·         Alfalfa ialah pusat pengumpulan segala nutrien.
·         Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah - menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah.
·         Daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.
·         Mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi.

Alfalfa Complex
·         “Signature Formula” yang asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950an.
·         Berasaskan sumber semulajadi alfalfa.

·        Pil boleh dihancurkan dan dicampur kedalam air sebagai minuman herba semulajadi



 

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


0 comments:

Post a Comment