Google+ Badge

Thursday, December 5, 2013

TESTIMONI CAROTOMAX: Bukan sekadar untuk mata

Assalamualaikum. Semuga semua nya sihat dan mendapat keberkatan dalam hidup ini

Carotomax ni kan  comeii je. Tapi kecil2 si cili padi. Walaupun kecik tapi ada poweeer!!
Nak tahu kenapa jom baca testimoni ni...


"Alhamdulillah, tak sangka percubaan pertama cari supplement utk mata ayah akhirnye berjaya. Ayah ada brain tumor yg effect mata kanannya. Dr ckp lepas scan & MRI 2 minggu lepas mata kanan ayah dah takde harapan lagi utk melihat, tapi aku nekad nak bg ayah makan CAROTOMAX ni. Baru2 ni ayah ckp die da leh nmpk semula walaupun kabur. Alhamdulillah! Alhamdulillah! Alhamdulillah.....Pegi scan lagi baru2 ni Dr pun tak percaya. Alhamdulillah.... Sekarang tinggal nk keluarkan nanah je dari dlm kepala.... Mak dan adik pun dah start amik CAROTOMAX utk masalah rabun dorang. Alhamdulillah hepi sangat..! Thanks SHAKLEE beri sinar baru utk ayahku..!!"
 



 
 
Bila baca testimoni hebat ni, rasa bersemangat nak try Carotomax pulak.  Nak buat Lasik dengan Prof Muhayya ..mahaiii..tunggu dulu....Nak try carotomax dulu. Tengok  macamana???
 
Sapa-sapa yang nak try untuk  kurangkan power kat speck tu boleh cuba CAROTOMAX.  Selain dapat mata yang sihat dapat cantikkan kulit, melawan jangkitan penyakit dan memberi perlindungan dari penyakit kanser. Insya Allah
 
Hubungi saya untuk harga istimewa.
 
SMS/WhatssApp 0199155537



































































































































0 comments:

Post a Comment