Google+ Badge

OmegaGuard


 Omega Gourd Minyak Ikan Terbaik







Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

Shaklee OmegaGuard™ merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan. Satu hidangan OmegaGuard™ menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

Fungsi Omega 3:

1. Membersihkan salur darah daripada enapan lemak jahat
2. Merendahkan kolesterol.
3. Mencegah serangan jantung & strok
4. Menstabil tekanan darah
5. Memberi keselesaan pada sendi
6. Baik untuk kecerdasan minda
7. Membantu menurunkan berat badan.
8. Mengurangkan simptom asma
9. Mencantikkan kulit.
10. Melegakan sakit gout.






 
MASALAH JANTUNG

Testimoni 1
Before this, saya tak leh duduk tempat sejuk sikit,sure batuk.. mudah sangat berjangkit bila duduk dekat dengan orang batuk. Bila dah dapat batuk nak baik tu berbulan-bulan gak la.. Doktor cakap jantung saya lemah.. Alhamdulillah, after ambil OMEGA GUARD, around 2 weeks, saya dah tak hadapi masalah semua tu lagi sampailah sekarang..”

Testimoni 2
OMEGA mmg bagus ambil, Reduce pulse jantung tu kann..My sis pun macam tu. Sekarang
Alhamdulillah..”

TESTIMONI SAKIT GOUT

“Saya ingin berkongsi khasiat….ALFALFA,OMEGA dan ZINC untuk en.suami tercinta bebas dr penyakit gout……Alhamdulillah, pjm celik pjm celik dah lbh 7 bln suami saya menjd pengguna tegar ke 3-3 vitamin ini.. Jika dulu blh d katakan setiap 2 bln pasti dpt cuti dsbbkan kaki x blh brjln krn serangan gout yg teruk dan kdg2 muka, mulut dan bdn bengkak kerana alergi serta bdn yg lesu… kini slps hampir 7 bln menggunakan ALFALFA, OMEGA dan ZINC tiada lg gout ,tiada lg bengkak2 dan
kembali cergas…”-at Usahawan Tajaan Mara di Sarawak

MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MERAWAT

OmegaGuard ni mempunyai 1001 khaasiat kpd tubuh manusia daripada bayi sampailah kepada warga emas. Marilah kita menjaga saluran darah dan organ2 badan dari lemak yg termendap bertahun lamanya. Bertindak sebelum terlewat

Dapatkan Omega Guard anda dengan harga istimewa!
Hubungi saya sms/whatssapp 0199155537

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

0 comments:

Post a Comment