Google+ Badge

Tuesday, December 10, 2013

VITAMIN C: RAHSIA CANTIK SEMULAJADI

 
 
Assalamualaikum. Semuga semuanya sihat dan ceria selalu.
 
Jom cantik dan sihat dengan mengamalkan vitamin C. Di syorkan oleh pakar kesihatan sedunia.
 
Harganya setanding kualiti. Sangat berbaloi baloi.
Sebotol mengandungi 120 tablet. Tahan selama 4 bulan tu. Sebiji tak sampai rm1.00.
 
 
 
 
 

Sunday, December 8, 2013

TESTIMONI ADVANCED JOINT HEALTH SHAKLEE

Assalamualaikum. Semuga sihat sihat dan bahagia sokmo.

Hari ni saya nak share pasal Advanced Joint Health( AJHT). Ni antara produk Shaklee yang sangat sangat HOT!!! Kena ordercepat-cepat dengan HQ Shaklee sebab out of order sokmo!!!! Kenapaya???
Bagus benar ke ???

TESTIMONI Sakit Lutut
 

dah 2 minggu bagi mertua makan vitamin ni…Alhamdulillah mak cakap lutut dah tak tak sakit dah… so surprise mak sakit lutut dah dkt 20 tahun , klu jalan pun sampai rengkat…. Syukur ya Allah… sy akan pastikan mak dpt bekalan  ADVANCED JOINT HEALTH TABLET setiap bulan..."


 


 

 
 

Jika ada mak2 atau ayah2 yang sakit2 lutut dan sendi bolehlah cuba beri Advanced Joint Health Tablet . InsyaAllah sangat bagus...

Hubungi saya untuk harga istimewa
SMS? WhatsApp  0199155537

KEBAIKKAN ESP : BADAN SIHAT, KULIT PUN CANTIK

Assalamualaikum. Semuga pembaca semua sihat dan gembira.

Hari ni saya nak share kebaikkan ESP Shaklee. ESP diperbuat dari non GMO kacang soya. Satu canister mengandungi 850 g. Tahan untuk dimakan selama 1bulan setengah. Selalunya saya bancuh dengan fresh milk atau  dengan HPA Radix  cereal . So tulah breakfast saya pengganti nasi lemak atau nasi minyak. Kurang kalori dan kolesterol.


































































Thursday, December 5, 2013

TESTIMONI CAROTOMAX: Bukan sekadar untuk mata

Assalamualaikum. Semuga semua nya sihat dan mendapat keberkatan dalam hidup ini

Carotomax ni kan  comeii je. Tapi kecil2 si cili padi. Walaupun kecik tapi ada poweeer!!
Nak tahu kenapa jom baca testimoni ni...


"Alhamdulillah, tak sangka percubaan pertama cari supplement utk mata ayah akhirnye berjaya. Ayah ada brain tumor yg effect mata kanannya. Dr ckp lepas scan & MRI 2 minggu lepas mata kanan ayah dah takde harapan lagi utk melihat, tapi aku nekad nak bg ayah makan CAROTOMAX ni. Baru2 ni ayah ckp die da leh nmpk semula walaupun kabur. Alhamdulillah! Alhamdulillah! Alhamdulillah.....Pegi scan lagi baru2 ni Dr pun tak percaya. Alhamdulillah.... Sekarang tinggal nk keluarkan nanah je dari dlm kepala.... Mak dan adik pun dah start amik CAROTOMAX utk masalah rabun dorang. Alhamdulillah hepi sangat..! Thanks SHAKLEE beri sinar baru utk ayahku..!!"
 



 
 
Bila baca testimoni hebat ni, rasa bersemangat nak try Carotomax pulak.  Nak buat Lasik dengan Prof Muhayya ..mahaiii..tunggu dulu....Nak try carotomax dulu. Tengok  macamana???
 
Sapa-sapa yang nak try untuk  kurangkan power kat speck tu boleh cuba CAROTOMAX.  Selain dapat mata yang sihat dapat cantikkan kulit, melawan jangkitan penyakit dan memberi perlindungan dari penyakit kanser. Insya Allah
 
Hubungi saya untuk harga istimewa.
 
SMS/WhatssApp 0199155537



































































































































Sunday, December 1, 2013

PROMOSI OMEGA GUARD SHAKLEE DISEMBER 2013


Assalamualaikum .Semuga sihat dan bahagia sokmo.

Bulan Disember  Bulan Omega
                                                            BUY 6 FREE 1
 

Alhamdulillah. Best laa. Boleh beli Omega dengan harga murah bulan ni. Mari beli mari beli. Jimat Jimat  !!! Satu untuk diri sendiri, satu untuk mak dan satu untuk anak. Nak beli sebotol dua pun saya  beri special price untuk bulan ni.

Kenapa Omega 3!!!!

v Memecahkan lemak yang termendap dalam salur darah

v Mengelakkan risiko serangan jantung&strok

v EPA DAN DHA dlm minyak ikan berupaya menambah fungsi otak dan daya ingatan

v Mengurangkan tekanan darah tinggi

v Memberikan kelegaan pada sendi bagi pengidap sakit lutut & gout

v  Perkembangan otak yg sihat bagi janin dan mencegah kelahiran pramatang

Siapa yg perlukan Omega3

Ø Pesakit jantung

Ø Pesakit darah tinggi

Ø Ibu hamil

Ø Pelajar

Ø Pengidap Gout

Ø Pengidap Rheumatid Artrithis, radang sendi

Ø Ingin turunkan berat badan

Ø Pengidap Asma

 

Kenapa Omega Guard Shaklee menjadi pilihan!!! Bandingkan….



TESTIMONI SAKIT GOUT

“Saya ingin berkongsi khasiat….ALFALFA,OMEGA dan ZINC untuk en.suami tercinta bebas

dr penyakit gout……Alhamdulillah, pjm celik pjm celik dah lbh 7 blnsuami saya menjd pengguna tegar ke 3-3 vitamin ini.. Jika dulu blh d katakan setiap 2 bln pasti dpt cuti dsbbkan kaki x blh brjln krn serangan gout yg teruk dan kdg2 muka, mulut dan bdn bengkakkerana alergi serta bdn yg lesu… kini slps hampir 7 bln menggunakan ALFALFA, OMEGA dan ZINC tiada lg gout ,tiada lg bengkak2 dan

kembali cergas…”-at Usahawan Tajaan Mara di Sarawak

MASALAH JANTUNG

Testimoni 1

Before this, saya tak leh duduk tempat sejuk sikit, sure batuk.. mudah sangat berjangkit bila duduk dekat dengan orang batuk. Bila dah dapat batuk nak baik tu berbulan-bulan gak la.. Doktor cakap jantung saya lemah.. Alhamdulillah, after ambil OMEGA GUARD, around 2 weeks, saya dah tak hadapi masalah semua tu lagi sampailah sekarang..”

Testimoni 2

OMEGA mmg bagus ambil, Reduce pulse jantung tu kann..My sis pun macam tu. Sekarang

Alhamdulillah..”