Google+ Badge

Joint Health

Testimoni 1
“sbb masalah sakit sendi dan tulang saya dah beransur pulih. Dulu saya ada ambik juga ubat utk sakit sendi dan tulang kat farmasi tapi mkn teruk la. Setelah saya amalkan joint health tablet kesannya wow…memang hebat. Tq fren. Produk shaklee memang superb…best…power…saya akan terus mengamalkannya”
Credit to adaa-inspiration
Testimoni 2
“dah seminggu bagi mak mertua makan vitamin ni…Alhamdulillah mak cakap lutut dah tak sakit dah…so surprise mak sakit lutut dah dkt 20 tahun, klu jalan pun sampai rengkat…..syukor ya Allah…sy akan pastikan mak dpt bekalan joint health tablet stp bulan….”
Credit to sihatmacamyaya
 
AJHT: Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan


·         Satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat.
·         Dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi.
·         Mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan.

 

 Vitamin untuk lutut Shaklee ini penuh dengan nutrien yg baik untuk sendi yg  sihat !!!


Kenapa AJHT diperlukan untuk sendi yang sihat:
1. Menyokong keselesaan sendi
2.Membantu kekalkan tulang rawan
3.Memelihara tisu penyambung yg sihat
4.Menghalang pembentukkan bahan kimia yg merosakkan tulang rawan
5.Mengelakkan keradangan sendi
6.Bertindak spt kusyen untuk melindungi tulang rawan pada sendi
7.Membekalkan glukosamina bahan penting yg membina tulang rawan dan lendir untuk licinkan sendi dalam tendon dan ligamen .

Ibu @ ayah anda tidak dapat berdiri semasa solat !!!!
Saya mencadangkan AJHT ini kepada ibu-ibu yg selalu mengalami masalah lutut. Maklumla lutut tu dah perpuluh puluh tahun digunakan untuk kesana kesini. Kalau kereta kena letak minyak pelincir sendi-sendi kita pun perlukan pelincir supaya lancarkan pergerakkan....

Hadiahkan sebotol AJHT untuk bonda/ayahanda anda dan tunggu respon positif mereka.InsyaAllah.Ramai yang telah merasai perubahannya.

Hubungi saya untuk harga yang sangat istimewa!!!
Fazilah 0199155537
 
 




0 comments:

Post a Comment