Google+ Badge

CoQ Health

                       Untuk Jantung Yang Lebih Sihat!!!




CoQHealth™ Plus mengandungi kesemua proprietary semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan Vitamin E dan ekstrak Teh Hijau yang didatangkan di dalam kapsul bioketersediaan minyak kacang soya bagi memastikan potensi penguraian maksimum dan penyerapan yang lebih baik.




       CoQ10 telah ditunjukkan dapat:
  • Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung , meningkatkan keupayaan mengepam darah
  • Menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL
  • Meningkatkan peredaran darah , merendahkan kekerapan episod "angina" dan mengurangkan rasa jantung berdebar
  • Membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di dalam darah
 
Kenapa Perlukan CoQ Health Shaklee???

Menguatkan kesihatan jantung

Membantu menurunkan tekanan darah tinggi

Meningkatkan kesuburan

Melindungi kulit dari sinar UV (sebagai sunblok)

Rawatan untuk Parkinson

Mengurangkan kekerapan migrain

Testimoni 1
"Sy bg ayah sy makan COQ HEALTH PLUS masa shaklee mula2 launched product.nih..ayah sy ade penyakit denyutan jantung slow...kalo denyutan jantung normal 85 ke atas..tp ayah sy 60+ je...takat ni sy tgk ayah sy alhamdulillah..xde dgr dia mengah2 lg..kalo dulu..dia buat keje berat sikit..mesti nafas dia mengah2..pdhal dia punya berat maintain je dr muda sampai ke tu.."

Testimoni 2

"COQ HEALTH ni membantu beri tenaga. Beri tenaga macamana? Kalau dulu saya naik tangga, mau semputt susah nak bernafas. Tapi alhamdulillah sekarang dah takda rasa gitu. COQ HEALTH memang besttt! "


 
 

Haa. Tu dia!!! CoQ Health ni bukan sekadar untuk kesihatan jantung, tapi pengguna akan dapat  extra tenaga , cantikkan kulit dan tingkatkan imuniti. Berfungsi macam tongkat Ali lagi!!! All in one.

Hubungi saya untuk harga super special
SMS/ WhatssApp : 0199155537
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

0 comments:

Post a Comment