Google+ Badge

Sunday, December 1, 2013

PROMOSI OMEGA GUARD SHAKLEE DISEMBER 2013


Assalamualaikum .Semuga sihat dan bahagia sokmo.

Bulan Disember  Bulan Omega
                                                            BUY 6 FREE 1
 

Alhamdulillah. Best laa. Boleh beli Omega dengan harga murah bulan ni. Mari beli mari beli. Jimat Jimat  !!! Satu untuk diri sendiri, satu untuk mak dan satu untuk anak. Nak beli sebotol dua pun saya  beri special price untuk bulan ni.

Kenapa Omega 3!!!!

v Memecahkan lemak yang termendap dalam salur darah

v Mengelakkan risiko serangan jantung&strok

v EPA DAN DHA dlm minyak ikan berupaya menambah fungsi otak dan daya ingatan

v Mengurangkan tekanan darah tinggi

v Memberikan kelegaan pada sendi bagi pengidap sakit lutut & gout

v  Perkembangan otak yg sihat bagi janin dan mencegah kelahiran pramatang

Siapa yg perlukan Omega3

Ø Pesakit jantung

Ø Pesakit darah tinggi

Ø Ibu hamil

Ø Pelajar

Ø Pengidap Gout

Ø Pengidap Rheumatid Artrithis, radang sendi

Ø Ingin turunkan berat badan

Ø Pengidap Asma

 

Kenapa Omega Guard Shaklee menjadi pilihan!!! Bandingkan….



TESTIMONI SAKIT GOUT

“Saya ingin berkongsi khasiat….ALFALFA,OMEGA dan ZINC untuk en.suami tercinta bebas

dr penyakit gout……Alhamdulillah, pjm celik pjm celik dah lbh 7 blnsuami saya menjd pengguna tegar ke 3-3 vitamin ini.. Jika dulu blh d katakan setiap 2 bln pasti dpt cuti dsbbkan kaki x blh brjln krn serangan gout yg teruk dan kdg2 muka, mulut dan bdn bengkakkerana alergi serta bdn yg lesu… kini slps hampir 7 bln menggunakan ALFALFA, OMEGA dan ZINC tiada lg gout ,tiada lg bengkak2 dan

kembali cergas…”-at Usahawan Tajaan Mara di Sarawak

MASALAH JANTUNG

Testimoni 1

Before this, saya tak leh duduk tempat sejuk sikit, sure batuk.. mudah sangat berjangkit bila duduk dekat dengan orang batuk. Bila dah dapat batuk nak baik tu berbulan-bulan gak la.. Doktor cakap jantung saya lemah.. Alhamdulillah, after ambil OMEGA GUARD, around 2 weeks, saya dah tak hadapi masalah semua tu lagi sampailah sekarang..”

Testimoni 2

OMEGA mmg bagus ambil, Reduce pulse jantung tu kann..My sis pun macam tu. Sekarang

Alhamdulillah..”

0 comments:

Post a Comment