Google+ Badge

Tuesday, November 26, 2013

Tips untuk resdung : Aku pengidap resdung

Assalamualaikum . Semuga hepi2 belake.

Saya adalah penghidap resdung yang kronik.  Setiap pagi biasalah dok achum achum. Air hidung dok meleleh2.  Begitu juga kalau time bersih rumah. Sampaikan saya terpaksa pakai mask bila bersih rumah. Tak tahan habuk2 tuuu. Kalau makan sotong (sedapnya sotong celup tepung) siap laaaa. Sendiri tanggung leee.

Tapi sekarang alhamdulillah. Banyak improvement. Tak sampai satu bulan ambik alfalfa dah kurang dah bersin2 di pagi hari. Sekarang ni bila dah ada Vitamin C 500mg dari Shaklee  saya pun ambik pula vitamin C. Bila rasa hidung mula nak buat hal (berair) cepat-cepat saya telan Vitamin C. Alhamdulillah.  Lega rasa. Memang best vitamin C Shaklee  ni

0 comments:

Post a Comment